Monstera V Zime

Vhodn je normlna izbov teplota so zimnm minimom 12C a vyia vlhkos vzduchu. Sledovat z okna jak se ke krmtku sltaj ptci a vdom e jim svou innost pomhme pet m.


Monstera Minima Pokojovky

V tieni bude ma monstera menie listy a bud menej perforovan.

Monstera v zime. Pikrmovn ptk pat k pjemnm a uitenm zimnm kratochvlm. V zime monstera preferuje menej ast zlievku a polejte ju len ak povrch zeminy je such. V zime pri nzkych teplotch by monstera.

Monstera doke prei aj v tmavch miestach no adekvtne k tomu sa jej spomal rast. 50 - 70 cm. Nie s povolen iadne prievany otvoren vetracie otvory.

Pri pravidelnej zlievke priom je bezpodmienene nutn zabrni zamokreniu je rastlina zdrojom dlhodobho poteenia. Jej vnimonos spova v uniktnom bielom panaovan listov ktor vznik kvli genetickej mutciiV porovnan s klasickou mosterou deliciosa vyaduje viac svetla pozor vak na priame slnko. Polieva sa raz tdenne poda vlhkosti zeminy.

V zime pri nzkych teplotch sa me monstera udriava trocha suchie. Teplota v miestnosti by nemala by niia ako 15C. Monstera starostlivos doma hnojenie zavlaovanie prop.

V zime si radi doma prikrime aby sme mali t prav hygge idylku. V zime nenechajte zosta pod 12 stupov. V zime pri nzkych teplotch by monstera mala by v trochu vom suchu.

Monstera je rastlina trpov take vlhkos znamen vea. Zniujeme zavlaovanie take pda m as trochu schn. V zime len obas.

Hod aj pre pestovatea zaiatonka. Postrek sa zastav je lepie naintalova veda ndre s mokrm machom alebo zvlhovaom a listy utrie vlhkou pongiou. Uprednostuje polotienist miesto toleruje vak dokonca tie.

V zime pri nzkych teplotch by monstera mala by v trochu vom suchu. Rastlina je iaduca na znenie teploty obsahu na 14 a 18 C. Pre rastliny je vak raditor vek straiak a to z viacerch dvodov.

Pri pravidelnom zalievan priom je potrebn zabrni zamokreniu vm bude rastlina robi dlho rados. Pri pravidelnej zlievke priom je bezpodmienene nutn zabrni zamokreniu je rastlina zdrojom dlhodobho poteenia. Neumiestujte ju v dosahu malch det a domcich zvierat.

To sa deje hlavne v zime. Monstera skvel Monstera deliciosa Ako pestova monsteru. Monstera albo variegata Panaovan monstera je vemi vzcna a ako dostupn izbovka ktor vak nesmie chba u iadneho zberatea.

Vetky choroby Monstera sa vyskytuj ke je vlhkos vemi nzka V tomto prpade mlad listov dosky rast mal a bez rezov. Izbov teplota by nikdy nemala by pod 15 C. Rastliny nemaj rady nhle vkyvy teploty.

Je dleit aby sa pda nepouvala nadmerne hlavne ak mal rastlina sed vo vekom hrnci. V miestnosti by mala by primeran izbov teplota minimlne 15 a maximlne 24 Celzia. Poas ivota monstery z nej vyrast mnostvo vzdunch koreov.

Pozor vak na horce raditory. Pri vbere vhodnho miesta myslite aj na to e Monstera sa za pr rokov rozrastie a. Monstera doke prei aj v tmavch miestach no adekvtne k tomu sa jej spomal rast.

Pri vbere vhodnho miesta myslite aj na to e Monstera sa za pr rokov rozrastie a bude dosahova vie rozmery. Ke je miestnos v chlade potom poas tohto obdobia je striekanie vylen. V zime je montrum napojen raz za 10-15 dn.

Monstera adansonii tak urite je. Ak chcete pomc zvod prei zimn as muste da do jasnejieho miesta a zvi vlhkos. Umiestnenie Pestujeme ju v jasnom filtrovanom svetle ale nie na priamom slnku.

Izbov rastliny ktor vs poteia 51. Izbov teplota by nikdy nemala by pod 15 C. Monstera ahko prechladne preto si dvajte pozor aby ju neofklo.

Uprednostuje polotienist miesto toleruje vak dokonca tie. Money Mask Swiss cheese. V lete ke poadovan teplo Monstera napojen dos ale nedovoli v tejto stojatej vode vo vani aby navlhen liana rovnako nem rd a v zime s klesajcou teplotou zni zlievku ale pozor aby sa predilo vysychaniu zemsk kma.

To sa deje hlavne v zime. V zime pri nzkych teplotch sa me monstera udriava trocha suchie. Dar sa jej aj v polotieni alebo tieni ale nezvykne tu by bohato olisten Dleit je dopria monstere vyiu teplotu v lete okolo 25 C a niiu v zime okolo 15-20 C.

Dar sa jej na svetlom i tmavom mieste neumiestujte ju. Poas starostlivosti by mal by denn postrek vykonvan nepretrite inak sa vyskytne suenie listov. V lete ke s teploty vyie je potrebn zlievku zvi a taktie rosi listy.

V prvej asti nho serilu vm predstavme es rastln s okrasnch listami ktor ako solitry vynikn v. Rastlina vemi citlivo reaguje na chlad neumiestujte ju preto v priestore kde by bola teplota niia ako 13 C. V miestnosti by mala by primeran izbov teplota minimlne 15 a maximlne 24 Celzia.

Pri pravidelnom zalievan priom je potrebn zabrni zamokreniu vm bude rastlina robi dlho rados. Tto elegantn rastlina je dekoratvna u len pre svoje krsne listy. Monstera lipka figovnk alokzia.

Rastlina dodvan zabalen v hnedom papieri a previazan prrodnm pagtom. Pda sa zmen na kysnutie s prepadom a pravdepodobne koreovou hnilobou. Monstera patr k vemi robustnm izbovm rastlinm.

Teplota v miestnosti by nemala by niia ako 15 C. Ak mte v domcnosti 50 vlhkos listy mete kropi vodou. Od marca do augusta sa zvyuje zavlaovanie.

2010 1300 Nielen kvetiny prinaj do bytu farby je vea izbovch rastln ktor uaruj farbou a kresbou svojich listov.


Monstera Skvela Moje Rastliny


Monstera Opravdu Monstrozni Pokojovka Prima Receptar Cz


Monstera Opravdu Monstrozni Pokojovka Prima Receptar Cz


Pin On P L A N T S


Monstera Monstera Deliciosa Philodendron Pertusum Pestovani Ceskestavby Cz


Monstera Deliciosa Pokojovky


Monstera Deliciosa Brazilian Form


Monstera Ako Ju Pestovat Starat Sa A Polievat Doma Doma


Blank Monstera Leaves Frame Vector Premium Image By Rawpixel Com Ningzk V Poster Bunga Tanaman Hijau Bunga Cat Air


Monstera Deliciosa Velka Pokojovky


Pestujeme Monsteru Moderni Magazin O Bydleni


Monstera Ikonicka Pokojovka Ktera Patri Do Kazdeho Designoveho Bytu Abecedazahrady Cz


Monstera Deliciosa S Kokosovou Vzperou 120 Cm Prumer 24 Cm Monstera Skvostna Gardners Eshop Cz


Monstera Deliciosa Prumer 12 Cm Monstera Skvostna Gardners Eshop Cz


Monstera Adansonii Pokojovky


Uzasne Pokojovky Ktere Vam V Zime Zajisti Zdravi Magazinzahrada Cz


Download Premium Vector Of Blank Monstera Leaves Frame Vector 1208592 Leaves Wallpaper Iphone Flower Background Wallpaper Plant Wallpaper


Monstera Obliqua Vs Monstera Adansonii Muggle Plants Monstera Obliqua Shade Plants Philodendron


Monstera Deliciosa Vs Borsigiana What Is The Difference Monstera Deliciosa Monstera Plant Leaves

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel